Βρίσκεστε εδώ

Θέσεις εργασίας Εκπροσώπων Εξυπηρέτησης Πολιτών για Δημόσιες Υπηρεσίες (απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πανελλαδικά και με δυνατότητα εξ αποστάσεως παροχής εργασίας ή υβριδικά)

Μεγάλη εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, με ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, αναζητά Εκπροσώπους Εξυπηρέτησης Πολιτών για Δημόσια Υπηρεσία.

Απαιτούμενα προσόντα:

Απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με γνώση χειρισμού Η/ΥΓνώση αγγλικής γλώσσαςΕυχέρεια εργασίας σε βάρδιεςΕυγένεια, ευελεξία και προσαρμοστικότητα στην εξυπηρέτηση πολιτών

Προσφέρονται:

Αρχική εκπαίδευση περίπου 3 εβδομάδων με αποδοχέςΣυστηματική εκπαίδευση σε θέματα Εξυπηρέτησης Πελατών και πρόσβαση σε αμέτρητα e-trainingsΣταθερό μηνιαίο μισθό και ασφάλιση από την αρχήΠροοπτικές απασχόλησης σε πιο σύνθετους ρόλουςΚινητό & προσφορά ειδικών πακέτων τηλεφωνίας δωρεάνΔιατακτικές τροφίμων κάθε έτοςΕξοπλισμόςΔυνατότητα συμμετοχής σε ενδοεταιρικούς και πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα και Ξάνθη ακολουθείται το υβριδικό μοντέλο παροχής εργασίας (δια ζώσης και εξ αποστάσεως)

Σε άλλες πόλεις (Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Χαλκίδα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Άρτα, Λαμία, Τρίκαλα, Κομοτηνή, Πύργος, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα, Σέρρες)υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως παροχής εργασίας.

Εάν σας ενδιαφέρει η θέση και θεωρείτε ότι προσιδιάζει στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@oaed.gr με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 125.Α" και τον επιθυμητό τόπο παροχής εργασίας. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.